ОСТАННІ НОВИНИ

На Дрогобиччині п’яний чоловік убив рідного брата

|

У чергову частину Дрогобицького міського відділу міліції 18 травня 2013 року надійшло повідомлення про виникнення сімейного конфлікту в одній з родин Дрогобицького району.

Словесна перепалка між двома рідними братами закінчилася сімейною трагедією. Під час конфлікту, 33-річний чоловік наніс братові ножове поранення в область грудної клітки, внаслідок чого останній помер, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

За словами інспектора зв’язків з громадськістю Дрогобицького міського відділу міліції Наталії Постойко, правоохоронці з’ясували обставини події, які призвели до фатального закінчення життя людини. Оковита завдала горя ще одній сім’ї і на смерть посварила двох рідних братів.

Тепер на тюремних нарах у чоловіка буде достатньо часу, щоби пригадати та відтворити у своїй пам’яті події того трагічного дня, задуматися над своїм жахливим вчинком.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *