ОСТАННІ НОВИНИ

П`яна бійка закінчилася смертю

|

Працівники Турківського райвідділу міліції затримали винного у смерті 34-річного жителя цього ж району, інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

34-річний чоловік звернувся до районної лікарні зі скаргами на нестерпний головний біль. Медики виявиили у нього черепно-мозкову травму та внутрішньочерепну гематому і одразу ж госпіталізували до реанімації. Однак допомогти хворому не змоги і через дві доби чоловік помер.

«Слідчий райвідділу розпочав кримінальне провадження за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, – прокоментувавначальник Турківського РВ підполковник міліції Андрій Кумечко. – Згідно з результатами судово-медичної експертизи, причиною смерті чоловіка стала внутрішньочерепна травма з тривалим коматозним станом, що виникла внаслідок нападу з використанням тупого предмету».

У межах досудового слідства стало відомо, що 24 травня на околиці села Яворів чоловік розпивав спиртні напої разом зі своїм товаришем. Між обома виникла суперечка з приводу поділу зароблених спільно грошей. Будучи вже напідпитку, один з «опонентів» наніс удар пляшкою по голові 24-річного товариша по чарці, на що останній відповів ударом каменем по голові свого кривдника. Цей удар виявився вирішальним для одного з товаришів.

«Затриманий свою вину визнає повністю. Відносно останнього винесено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Досудове слідство триває», – додав Андрій Кумечко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *