ОСТАННІ НОВИНИ

Ботанічний сад запрошує оглянути колекцію ірисів

|

Ботанічний сад Львівського національного університету ім. І. Франка (вул. Черемшини, 44) запрошує на день відкритих дверей «Розмаїтий світ ірисів», що

пройде в неділю, 2 червня, з 14.00 до 18.00 год. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Ботанічний сад Франкового університету запрошує цієї неділі на день відкритих дверей «Розмаїтий світ ірисів». Загалом Ботанічний сад – це закритий об`єкт, на який не щодня можна потрапити, але завдяки таким заходам, як дні відкритих дверей львів`яни мають змогу відвідати його. Це новий громадський простір з чудовою флорою», – розповідають організатори.

Відтак, усіх відвідувачів в  неділю чекає: природничо-мистецька  акція «Людина і сад – 2013», огляд колекції ірисів Ботанічного саду, виставка квітів ірисів з колекцій ірисоводів Львівщини.

Для тих, хто  захоче дізнатися ще більше, будуть ознайомчі екскурсії з колекціями Ботанічного саду, які розпочинатимуться о 14:30 та 15:30 год.

Нагадаємо, доїхати до Ботанічного саду можна трамвайними маршрутами №2 та 10 до зупинки «Богдана Котика», трамвайним маршрутом № 7 до зупинки «Погулянка (кінцева)». Також курсують автобусні маршрути №5А, 15, 18, 24, 29, 36, 39, 47А, 50.

Організатори  просять усіх відвідувачів скористатися громадським транспортом, через відсутність місць для паркування приватних автомобілів біля Ботанічного саду. Вхід на захід – вільний.

Фото: kwitka.ucoz.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *