ОСТАННІ НОВИНИ

Автор кліпу «Привіт Америка» хоче зняти еротичне кіно

|

Автор нашумілого еротичного відео Назарій Павлеса шукав за оголошенням пишногруду актрису і склав сесію завдяки рекламі шин

Режисера відеокліпу на пісню «Привіт Америка» Назарія Павлесу з Київського національного університету культури і мистецтв не збираються виключати, хоча як курсову цю роботу йому не зарахували, пишуть «Вести». «Він склав сесію у квітні, подавши дві курсові роботи – рекламний ролик шин і «Америку». Зарахований, звичайно ж, був тільки ролик шин», – пояснив заступник директора Інституту кіно і телебачення КНУКіМ Олександр Балабан.

Сам 30-річний Павлеса вимкнув телефон і з пресою більше не спілкується. «У нього грошей немає, живе десь під Львовом, людина «сама в собі», – розповів Юрій Шибунчак, зазначений у титрах кліпу як звукорежисер. За його словами, Назарій свято вірить, що зняв щось «супер-пупер» і «такого в Україні ще не було».

Павлеса вже пообіцяв зняти повнометражний еротичний фільм за 60 тис. грн, взявши до нього тільки українських акторів. В інтернеті можна знайти два оголошення з номером його телефону. Одне з них було опубліковано ще в січні і підписане ім’ям Саймон: «27 років, любов за викликом. Місто Львів. Вікові категорії – 18-55 років».

У другому оголошенні повідомляється, що потрібні «пишногруді, від шостого розміру» жінки віком 21-30 років, які вільно володіють українською мовою – «для зйомок у головній ролі в українському художньому фільмі». Оплата – 7 тис. грн за 8-9 днів роботи у Львові.

Тим часом, кліп з відвертими еротичними кадрами, в якому красується пишнотіла співачка Катрін, зібрав уже понад 300 тисяч переглядів.

Як повідомляли «Коментарі», відеорокліп «Привіт, Америко!» студента 3-го курсу Університету культури Поплавського Назарія Павлеси за перші три дні переглянуло майже 220 тисяч користувачів інтернету.

Павлеса стверджує, що кліп у нього вкрали, і сам він в інтернет його не викладав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *