ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу відбудеться велопробіг «Всеукраїнський Велодень»

|

У суботу, 25 травня, у Львові з нагоди «Всеукраїнського Велодня» організовують масштабний велопробіг за маршрутом: просп. Свободи – пл. Адама Міцкевича – просп. Шевченка – вул. Саксаганського – пл. Є. Петрушевича – вул. Зелена – вул. Сихівська – просп. Червоної Калини – вул. Хуторівка – вул. Наукова – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – вул. Митрополита Андрея – вул. Устияновича – вул. С. Крушельницької – вул. Січових Стрільців – просп. Свободи. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Збір учасників велопробігу «Всеукраїнський Велодень» триватиме з 10:00 до 10:30 год на площі перед Львівським національним академічним театром опери і балету ім. Соломії Крушельницької на проспекті Свободи. Старт учасників велопробігу «Всеукраїнський Велодень» о 11.00 год.

«Якщо в тебе є велосипед, але не було нагоди, або ти не наважувався познайомитися з іншими, такими, як ти – приїдь і стань одним з нас! З нами здорово», – зазначають організатори велопробігу.

«Всеукраїнський Велодень» – загальноукраїнське свято, яке об`єднує тисячі велосипедистів України в спільному параді велосипедистів  центральними вулицями міст. Учасники акції, незалежно від віку та стилю катання, декларують здоровий і активний спосіб життя, безпеку та взаємоповагу на дорогах і наголошують на необхідності створення цивілізованих умов для руху велосипедистів у відповідності до європейських стандартів.

За сім років, з часу започаткування акції, по всій Україні до неї приєдналось понад 500 міст, зокрема, всі обласні центри України та десятки тисяч людей. Проведенням заходу «Всеукраїнський Велодень» велосипедисти хочуть привернути увагу влади та громадськості до потреби створення зручної, екологічної та безпечної транспортної інфраструктури в населених пунктах.

Довідка

Організатором заходу у Львові є Львівська міська громадська організація «Львівський Велоклуб», якого підтримують «Асоціація Роверистів Львова», «Клуб велосипедного туризму «Колесо вітрів»» та інші. 

Фото: Poryadok

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *