ОСТАННІ НОВИНИ

Захарченко не прийшов до депутатів

|

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко досі не з´явився в парламенті, де мав би виступити з доповіддю про інцидент на мітингу опозиції 18 травня в центрі Києві, інформують Коментарі.

На початку засідання ВР з трибуни виступила «регіоналка» Ганна Герман, після неї – лідер  УДАРу  Віталій Кличко.

Після Кличка на трибуну вийшов лідер фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк і заявив: «Ви знаєте, чому тут досі не виступив глава МВС Віталій Захарченко?. Вони вирішили зробити очну ставку в слідчому управлінні МВС і показати, що нібито «Румин», який наймався Партією регіонів, засвідчить, що він наймався не «регіоналами», а опозицією», – заявив Яценюк.

«І з цією новиною міністр Захарченко приїде сюди. Це не новина, а брехня, як і все бреше Партія регіонів. Ви б´єте людей, журналістів, і ви за це понесете покарання», – додав нардеп.

«Якщо у когось є сумніви, що міністр внутрішніх справ України діє без указки особисто Президента Віктора Януковичча – думаю, ви прекрасно розумієте, що ця провокація 18 травня була зроблена з відома персонально Віктора Януковича. Організовувалася секретарем РНБО Андрієм Клюєвим і міністерством внутрішніх справ, в якому є штаб з дискредитації опозиції», – додав Яценюк.

«Ми впевнені, що цей міністр (Захарченко. – ред.) ніколи не проведе об´єктивного розслідування. Але рукописи не горять – … вам нічого не забудуть», – підсумував лідер фракції ВО «Батьківщина».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *