ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» можуть позбавити права купувати нових гравців?

|

Львівські «Карпати», які в передостанньому турі зберегли своє місце у Прем`єр-лізі України на наступний сезон, ризикують зазнати серйозних санкцій з боку футбольної влади. Справа може дійти навіть до позбавлення «зелено-білих» права підписувати нових гравців. Про це повідомляє uafan.net з посиланням на Трибуну.

Таке може статися, якщо львівський клуб визнають винною стороною по відношенню до власного футболіста – іспанського півзахисника Крістобаля Маркеса. Легіонер досі має чинний контракт з командою, хоча й на гарматний вистріл не підпускається до основної обойми виконавців.

Як розповів юрист іспанського хавбека Маркіян Ключковський, проблеми в його клієнта з верхівкою «Карпат» розпочалися після вильоту «зелено-білих» у кваліфікації Ліги Європи від грецького ПАОКа влітку 2011 року. Тоді Крістобалеві запропонували піти на пониження зарплати, на що футболіст відповів відмовою. З того часу в нього почалися постійні проблеми.

Тепер же Крістобаль подав клопотання в Палату з вирішення суперечок Федерації футболу України. Іспанець висуває до своїх чинних роботодавців наступні вимоги: перш за все, розірвати контракт і отримати статус вільного агента, далі – погасити заборгованість по зарплаті та інших виплатах. Також гравець вимагатиме компенсацію за порушення умов контракту. Крім цього футболіст просить розглянути питання застосування до клубу спортивної санкції у вигляді заборони реєструвати нових футболістів протягом одного-двох трансферних періодів.

 

Фото: Офіційний сайт ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *