ОСТАННІ НОВИНИ

У Східниці відбулася виставка собак

|

У Східниці відбулась сертифікована Національна виставка собак всіх порід екстер’єрного типу. На виставці були представлені 60 собак – представники українських і зарубіжних розплідників. Про це повідомляє прес-служба селищної ради Східниці.

Переможців оцінювали судді національної та міжнародної категорії з Литви та Києва. Змагалися за кубки тварини у різних вікових групах : «бебі» (3-6 місяців), «цуценята» (6-9 місяців), «юніори» (9-15 місяців), «інтермедія» (15-24), «відкритий» (15 місяців до 7 років), ветерани ( з 8 років). Виставка відкривалася парадом собак.

Найкраще розгледіти представника тієї чи іншої породи можна було під час параду: господарі зі своїми «підопічними» виходили на парад «бест ін шоу», де вибирали найгарнішу собаку виставки.

Як повідомляють організатори, під час виставки представили собаку дуже рідкісної породи – поденко ібіценко. В Україні така собака є одна єдина і вона була представлена на виставці у Східниці.

У рамках змагань були також проведені показові виступи собак та тему: охорони, затримання порушника та робота собак по загальному курсу слухняності та з елементами циркової дресури. Також глядачі мали можливість голосуванням вибрати найпопулярнішого пса виставки, якому було вручено «Приз глядацьких симпатій». Показові виступи були представлені кінологічним центром “Док”.

«Кубок Східниці» отримав пес породи бельгійський гріффон з кличкою «Брюс».

Фото: організатори заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *