ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра два «Черемоші» влаштують танцювальний "батл"

|

Ансамбль українського танцю «Черемош» з міста Едмонтон (Канада) гастролюватиме з концертами по Україні. Виступи знаменитого в Північній Америці колективу відбудуться в Києві 18-19 травня, у Львові 21 травня, в Івано-Франківську 22 травня та в Чернівцях 24 травня. Саме у Львові відбудеться унікальний виступ двох «Черемошів» у форматі «батл». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Оригінальну танцювальну постанову львів’яни матимуть змогу спостерігати в Палаці ім. Гната Хоткевича 21 травня о 18.30 годині. Вхід на подію безкоштовний.

Ансамбль українського танцю «Черемош» був заснований в Едмонтоні в 1969 році, як організація, яка розвивала й пропагувала культуру українського танцю для широких кіл Канади. Завдяки міцній дисципліні, цілеспрямованості й відданості українському танцю, «Черемош» досягнув феноменального успіху, як перший напівпрофесійний колектив українського танцю поза межами України. Талановитий, духовно насичений, енергійний і завзятий, «Черемош» має поважну репутацію високого артистизму й майстерності, якою завжди захоплені глядачі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *