ОСТАННІ НОВИНИ

Вадика “Румуна” судили за крадіжку техніки

|

Кандидат у майстри спорту з рукопашного бою Вадим Тітушко, який напав під час суботньої акції опозиції «Вставай, Україно!» на журналістку, вже має судимість. Про це повідомили в правоохоронних органах Білої Церкви, передають«Вести».

За словами міліціонерів, Тітушко уже встиг «засвітитися» у них. «У Тітушка є судимість за крадіжку – разом із дружками пограбував оптову базу і виніс комп’ютери та монітори. Тітушкові тоді дали два роки умовно, вони уже минули», – зазначили в міліції.

При цьому клуб «Будо», в якому займається Тітушко, знаходиться на території райуправління міліції. Як розповів начальник прес-служби міліції Київської області Микола Жукович, у приміщенні Білоцерківського райвідділу міліції дійсно є спортзал, де тренування проводять співробітники міліції.

«У нас в області великі проблеми із залами, тому міліціонерам ніде відточувати навички. У Білій Церкві тренуються при райвідділі і міліціонери, і діти, можливо, відвідують цей зал й інші підлітки», – сказав Жукович.

Нагадаємо, 18 травня в ході мітингу опозиції невідомі особи спортивної статури напали на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя. Бійка сталася на очах правоохоронців, які не захищали журналістів, стоячи поруч і спостерігаючи за тим, що відбувалося.

Керівник апарату МВС Сергій Лекарь повідомив, що розслідування побиття журналістки перебуває на особистому контролі міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Журналісти встановили особу нападника: ним виявився «Вадик Румин», Тітушко Вадим Сергійович з м. Біла Церква (Київська обл.). Крім того, журналісти допускають, що до організації бійки має стосунок представник Білоцерківського міського осередку партії «Молоді регіони» – Василь Бойко, який весь час у ході бійки був поруч із Тітушком.

19 травня в МВС повідомили, що за фактом заподіяння журналістці «5 каналу» Ользі Сніцарчук тілесних травм у Києві 18 травня кримінальне провадження відкрито за двома статтями: за ч.1 ст.125 Україна «Умисне легке тілесне ушкодження» та ст.171 «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Тітушка затримали іпривезли на допит до Києва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *