ОСТАННІ НОВИНИ

Саме цей час зробить із українців армію повстанців – Фаріон

|

Нам не треба зараз гинути – треба вистояти, відродити і примножити подібних національним героям хлопців і дівчат, мужів і жінок, а отже, спільноту українців на противагу холуям, яничарам, «савєцкім чєлавєкам» і московським окупантам. На цьому наголосила народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон під час виступу на вічі «Вставай, Україно!» на Софійській площі в Києві 18 травня 2013 року, інформує прес-служба ВО «Свобода».

Виступаючи на вічі, Ірина Фаріон звернулася до учасників акції: «Щоби не було «здрасьтє» на вітання «Христос Воскрес!», я і є в українській політиці. І саме для того ви всі є в українській політиці. Не політики рухають світом – ви ним керуєте. Ми на цій сцені насправді стоїмо на ваших плечах. Ви – травневі повстанці національної української революції!

Ми починаємо передзвін, аби очистити нашу з вами святу державу від цієї нечисти, якою є Партія регіонів і комуністів. Ми щойно тепер демонструємо нашу кількість та якість. Не треба думати, що сьогоднішня акція є кульмінаційною чи синусоїдною в нашому протистоянні – їх буде ще безліч. Ці акції засвідчують найважливіше – ми вийшли з психологічної кризи після страшних поразок. Ми вийшли, аби як великий народ повернутися до самих себе. Слава вам за те, що знайшли в собі духовні сили, аби засвітити вогнем світ очей своїх!»

«Логічно, що людина свободи найбільше цінить закони моралі в собі й інших та закони національного духового поступу, що здійснюються через визначальне: свою релігію, мову та культуру; через інтелектуальний потенціял нації (царина освіти й науки); через національний інформпростір (радіо, телебачення, книговидавництво, Інтернет-ресурс тощо). Саме це творить національну ідентичність і саме це на прицілі знищення в «регіоналів» та капіталістичних комуністів – дикунів із намистом влади. Саме денаціоналізація призводить до повної економічної і розумової залежности (О. Потебня), додам, і відсталости», – наголосила у своєму виступі народний депутат.

Націоналістка заявила: «Аби захистити нашу національну ідентичність, що виростає із законів моралі та національного духового поступу, є, як свідчить назване латинське прислів’я, випробуваний спосіб – війна. Сьогодні не так зі зброєю в руках, як війна на ментальному рівні: принципове й категоричне несприйняття і блокування кримінальної українофобії, космополітичного розгулу, ліберальної вседозволености, морального виродження й фінансової диктатури. Джерело цієї ментальної сили – націоналістична ідеологія, бо саме вона народжується з душевного поклику; з аристократичного Духу, що не приймає жодної форми людського приниження й поневолення; з потужного інтелекту, що відкриває людині правду; з природних полярностей – любови й ненависти: любови до Свободи як усвідомленої потреби й ненависти до сваволі, як породження аморальности. Як свідчить історія, причиною занепаду великих держав була аморальність їхньої провідної верстви».

Ірина Фаріон підкреслила: «Лише прикладом відваги й безкомпромісности можна впливати на оточення так, аби воно з маси лакеїв обернулося в націю (О. Теліга). У цьому полягає основна місія «Свободи» як політичної сили. Кожен день нашої зустрічі з людьми, кожен наш мікро- чи макрочин, кожна опублікована праця тощо працюють на збільшення націоналістів. Тому коли в когось закрадаються сумніви щодо нашої перемоги, то не забуваймо про інше: ми постали для дуже тяжкої й довготривалої праці, може, і такої, як довготривалою була наша неволя».

«Ми покликані зараз не просто зшити Україну, пригорнути її, обійняти, але не заколисати: розбудити й підняти – це називається мистецтво. Що ж мали на увазі латиняни під словом «війна»? Війна – це не пристосування це прямостояння, це протистояння цій орді, яка зараз керує тимчасово в нашій державі. Пам’ятаймо, що цей антагонізм який зараз намалювався на політичні карті країни, – це свідчення найвищої якості нової політики в Україні. Саме від сильного зудару народжуються нові ідеї і нове світло. Будьмо щасливі від того, що саме в цю пору можна назвати Тичининим «о прекрасний час!», адже саме цей час зробить із нас армію повстанців – готуймося!» – закликала свободівка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *