ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин у Дрогобичі крав телефонний кабель

|

За крадіжки телефонного кабелю дрогобицькі оперативники затримали 21-річного хлопця, уродженця міста Львова. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

16 квітня цього року до Дрогобицького міського відділу міліції за допомогою звернувся працівник «Укртелекому» повідомивши, що невідома особа з підвалів викрадає телефонний кабель.

У ході проведення оперативно-розшукових дій працівники карного розшуку Дрогобицького міського відділу міліції затримали 21-річного молодика. Незважаючи на свій молодий вік, хлопець неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Правоохоронці встановили, що зловмисник причетний до багатьох крадіжок. На початку травня зловмисник викрав 466 метрів кабелю. Після вчинення крадіжки він обпалював кабель, а потім здавав до найближчого пункту прийому брухту.

На даний час співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *