ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочалася двадцята молодіжна проща до Унева

|

Сьогодні розпочалася ювілейна, 20-а молодіжна проща до монастиря отців студитів в Уневі, інформує прес-служба Львівської міської ради. Прощу благословив  єпископ-помічник Львівський Владика  Венедикт (Алексійчук). Тема цьогорічної  прощі «Віра без діл мертва».

Проща розпочалася, сьогодні о 7.00 год Божественною Літургією в храмі Св. Архистратига Михаїла у Львові та продовжиться пішою ходою до Унева.

Колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС та велогрупа. Маршрут прощі пролягатиме через м. Глиняни, де буде ночівля прочан. В святу обитель прибудуть 18 травня ввечері. Тоді ж відбудуться нічні чування, які триватимуть до ранку: молитви, сповідь, благословення чудотворною іконою, похід зі свічками на Чернечу гору.

В неділю, 19 травня, проща закінчиться Архієрейською  Літургією та повним відпустом.

У дорозі до Унева  і під час нічних чувань в Святоуспенській  Унівській Лаврі лише справді віруюча людина зможе очистити душу, зцілити її від гріховності у чудесній тайні, подарованій нам Богом – тайні покаяння. Організатори закликають приєднуватися до прощі, щоб спільно здійснити цей молитовний шлях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *