ОСТАННІ НОВИНИ

З перевізниками, які обслуговують сполучення Львів-Винники, розірвуть угоду?

|

Незадовільну роботу перевізників на маршрутах № 5а та № 36 Львів-Винники обговорили в управлінні транспорту та зв‘язку Львівської міської ради. Про це повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

Розширена нарада щодо покращення пасажирського сполучення Львів – Винники відбулась за участі заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Олега Вілюри, секретаря Винниківської міськради Богдана Голіяна, радника міського голови м.Винники Марії Желіско, представника АТП, голови комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку Львівської міськради Івана Гринди.

Богдан Голіян та Марія Желіско акцентували увагу присутніх на вкрай незадовільній роботі перевізників на маршрутах № 5а та № 36, які обслуговують маршрут Львів-Винники.

«У Винниківській міській раді вже сьогодні є понад 500 скарг від наших мешканців щодо незадовільної роботи цих перевізників. Більше того, люди скаржаться, що у вечірній час вони практично позбавлені можливості добиратись до своїх домівок або ж очікують на автобус понад годину. Ми, як місцева влада, не можемо бути осторонь цієї вже наболілої проблеми наших мешканців. Відтак, ми вимагаємо в найкоротший термін відрегулювати це гостре питання. Адже воно виникло не сьогодні, а з моменту запровадження сумно відомої транспортної реформи. Порівняймо, до її введення було чотири маршрути зі Львова до Винник, а зараз – всього три», – наголосив Богдан Голіян.

Серед причин, які призвели до цього дискомфорту для винниківчан, чиновники називають відсутність потрібної кількості одиниць техніки, недотримання водіями затверджених графіків перевезень.

Окрім основних скарг, є претензії безпосередньо до водіїв транспортних засобів. Під час руху більшість із них палить цигарки, телефонують, слухають музику, квитків пасажирам не видають, агресивні до пасажирів, хамлять.

Обговоривши всі питання та проблеми, учасники наради вирішили створити комісію, що фіксуватиме рух маршруток на основі графіків перевезень та контролюватиме якість роботи перевізників.

«У випадку, коли ситуація не покращиться, з недобросовісними перевізниками просто розірвуть угоду», – констатував Олег Вілюра.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *