ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських піцеріях презентуватимуть дитячі книги

|

В рамках VII Львівського міжнародного дитячого фестивалю на вихідних в ресторанах «Піца Челентано Ristorante» відбудеться презентація та читання книг від дитячих авторів Оксани Думанської «Бабусині вірші» і Дмитра Шостака «Звіршики». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Читати – не лише корисно, а й цікаво та весело. У цьому ми переконаємо дітей на Львівському міжнародному дитячому фестивалі. Захід триватиме впродовж 17-19 травня. Фестиваль спрямований на інтерактивне залучення дітей і підлітків усіх вікових груп та соціальних категорій до різних видів розвиваючої активності», – розповідають організатори фестивалю.

Читання для дітей відбуватимуться 18 травня в ресторані «Піца Челентано Ristorante», що знаходиться на вул. Саксаганського, 11, та 19 травня – вул. Галицька, 1 з 11:00 до 12:30 год. Участь у заході безкоштовна.

Довідка

Оксана Думанська – українська письменниця, лауреат премії імені Дмитра Нитченка за оборону українського слова (2004); лауреат літературної премії ім. Ірини Вільде (2007). Авторка стала відомою завдяки своїм книгам «Графиня з Куткора», «Спосіб існування білкових тіл» (у перевиданні – «Школярка з передмістя»), «Оповідки з жіночої торебки», «Романи на одну ніч», «Хроніки пригод Гєня Муркоцького» та «Дитя епохи».

Дмитро Шостак – випускник проекту літклубу «Маруся» ІІІ Літньої літературної школи. Пише дитячі вірші про тварин – звіршики. Героями поезій «звіршиків» Дмитра є екзотичні тварини, такі як: Трубкозуб, Видра, Вомбат, Лінивець, Ай-ай, Качкодзьоб, Єхидна, Манул, Ківі та багато інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *