ОСТАННІ НОВИНИ

У період свят залізничним транспортом скористалось 2,3 млн пасажирів

|

У період травневих та Великодніх свят (з 25 квітня по 13 травня) залізничним транспортом до різних куточків України та зарубіжжя було перевезено понад 2,3 млн пасажирів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

У зазначений період з центрального столичного вокзалу середньодобово відправлялося 35,7 тис. пасажирів. Найбільший пасажиропотік з Києва (на виїзд) спостерігався 30 квітня, коли зі столичного центрального залізничного вокзалу, щодобова пропускна спроможність якого розрахована на 67,5 тис., було відправлено близько 55 тис. пасажирів. Зокрема у західному напрямку вирушило близько 14 тис. пасажирів, у Кримському – 6,4 тис. пасажирів. У звичайні дні з вокзалу станції Київ-Пасажирський відправляється в середньому близько 20 тис. пасажирів.

Нагадаємо, для задоволення потреб населення у перевезеннях найбільш доступним та затребуваним серед населення залізничним транспортом на період травневих та Великодніх свят було призначено 153 рейси додаткових поїздів рухомим складом залізниць України. Призначеними додатковими поїздами було перевезено майже 157 тис. пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *