ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спалили понад 200 кг наркотиків

|

Майже 220 кілограмів наркотиків, вилучених впродовж піврічного періоду, знищили львівські працівники міліції. Як інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, вартість наркотичних засобів, які було спалено у присутності журналістів, становить орієнтовно 1 мільйон гривень. 

Серед знищених наркотичних засобів основна маса становить макова соломка та конопля. Крім того, у вогонь були вкинуті також важкі наркотики, такі як амфетамін, метадон, субітекс.

За словами начальника Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Олексія Душейка, впродовж року наркотики знищують два чи три рази – згідно з відповідними рішеннями судів.

Олексій Душейко розповів, що востаннє наркотики спалювали в кінці 2012 року: тоді було більше вилучено та знищено важких наркотиків. Сьогодні таке спалення наркотичних засобів відбувається вперше у 2013 році. Разом з тим, вже вилучено з обігу 14,5 кілограмів наркотиків, але наразі ще тривають слідчі дії і немає рішень судів щодо їх знищення.

Найбільшу одночасно партію наркотиків, яку сьогодні спалили, вилучили у Старосамбірському районі. Місцеві жителі облаштували плантацію канабісу вагою 94 кг та макової соломки близько 10 кг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *