ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стався витік хлору

|

Сьогодні вранці у Львові, на вулиці Єрошенка, стався витік хлору. Про це «Львівському порталу» повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Павло Василенко.

За його словами, вранці близько 9 год. два чоловіки принесли балон невідомого походження до пункту прийому металобрухту, що знаходиться на вул. Єрошенка, 22. Однак працівники пункту прийому відмовились приймати цей балон. Коли ж «власники» балону намагались поставити назад на візок свою знахідку, то не втримали його в руках.

«Балон очевидно був доволі важким і вони його просто не втримали. При падінні пошкодився вентиль балона й почав витікати хлор. Працівники пункту прийому брухту викликали надзвичайників.

Повідомлення про розгерметизацію балону з хлором на території пункту прийому металобрухту надійшло до Головного управління ДСНС України у Львівській області о 9:01. Двома відділеннями пожежно-рятувальної служби та відділенням хімічно-радіологічного захисту ГУ ДСНС України вжито заходів щодо осадження хмари хлору за допомогою розпилених струменів води та мінімізації його негативного впливу на людей та довкілля. Загрози життю та здоров’ю людей немає. Ситуація контрольована», – запевняє П.Василенко.

Фото: прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *