ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова не покидає ідею про загальне декларування доходів

|

Міністерство доходів і зборів України планує протягом трьох місяців завершити роботу над законопроектом про загальнообов’язкове декларування доходів громадян і винести його на громадське обговорення. Про це повідомив міністр доходів і зборів Олександр Клименко, пише «Інтерфакс-Україна».

«Міністерство сьогодні працює (над цим законопроектом), ми поспішати з цим законопроектом не будемо, а робитимемо його ретельно й системно. Але й затягувати з цим процесом ми не будемо. Я вважаю, що протягом трьох місяців уже з’явиться проект, який буде винесено на широке обговорення з усіма зацікавленими особами, і тільки після обговорення він буде винесений на рівень уряду і далі до Верховної Ради», – сказав він.

Клименко переконаний, що законопроект матиме підтримку в ході голосування у парламенті.

«Я не сумніваюся, що цей проект буде підтриманий. Оскільки наступний крок – це зниження ставки єдиного соціального внеску», – додав він.

Як повідомлялося раніше, Міністерство доходів і зборів України спільно з фахівцями консалтингових компаній розробляє законопроект про обов’язкове загальне декларування доходів громадян. У законопроекті планується передбачити, що підлягатимуть загальному декларуванню лише громадяни, котрі мають кілька джерел доходів.

 

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *