ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародні перевізники отримуватимуть дозволи у Львові

|

Відтепер дозволи на міжнародні автоперевезення видаватимуть не у Дублянах, як раніше, а у Львові. Пункт видачі дозволів «Львів» офіційно відкрили за новою адресою, повідомляє прес-служба управління Укртрансінспекції у Львівській області.

Пункт видачі почав працювати в тесовому режимі на вул. Шевченка, 335 («Торговий дім «SOFI»). За словами заступника начальника управління Укртрансінспекції у Львівській області Романа Лободи, тут не лише видаватимуть дозволи, але й створено сучасну інфраструктуру європейського рівня. Зокрема, водії можуть залишати свої вантажівки на стоянці з охороною. Також можна проводити перевантажування, або ж скористатись сучасним ваговим комплексом. Також діятиме СТО, оснащене новітнім обладнанням та вулканізація.

Управління Укртрансінспекції у Львівській області просить усіх водіїв взяти до уваги зміни в адресі пункту видачі міжнародних дозволів ПВД «Львів». При в`їзді до Львова розміщено  необхідні дорожні знаки «Пункт видачі дозволів», які вказують напрямок руху та відстань.

Для довідки, пункт видачі міжнародних дозволів обслуговує до 10 тисяч вантажівок за місяць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *