ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавець презентує себе в Баку

|

Сьогодні у столиці Азербайджану, місті Баку, розпочалося представлення міста-курорту Трускавця, його лікувально-оздоровчих можливостей. Даний захід відбувається на запрошення азербайджанської сторони. Організатором поїздки виступає управління розвитку курорту. Про це повідомляє прес-служба Трускавецької міської ради.

Як повідомив заступник міського голови з питань розвитку курорту Ю. Яворський, обов’язок міської ради – об`єднати зусилля санаторно-курортних закладів щодо промоції курорту та забезпечити дешевий і комфортний виїзд для всіх учасників. Після проведення презентації міста-курорту Трускавця, планується підписання меморандуму між Трускавцем та Асоціацією туроператорів Азербайджану, а також між комунальним підприємством «ТІКЦ» та туристичною фірмою для збільшення потоку відпочивальників у Трускавець.

Це перша об’єднана презентація міста-курорту Трускавця у столиці Азербайджану. До співпраці було запрошено усі санаторні заклади міста. Згоду на поїздку дали: «Міротель», «Перлина Прикарпаття», «Шахтар», «Шале Грааль», «Вернигора», ЗАТ ЛОЗ «Трускавецькурорт».

До складу представницької делегації приймаючої сторони увійшли міністр туризму Азербайджану, а також голова організації туристичних операторів Азербайджану, він же віце-президент Європейської асоціації туроператорів, провідні туроператори країни та представники ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *