ОСТАННІ НОВИНИ

Власників рекламних конструкцій просять привести їх у належний стан

|

КП «Адміністративно-технічне управління» проводить активну роботу з власниками рекламних конструкцій щодо утримання в належному стані конструкцій зовнішньої реклами у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Для забезпечення утримання в належному технічному та естетичному стані засобів зовнішньої реклами за 4 місяці 2013 року 464 власникам 4500 рекламних конструкцій скеровано листи-нагадування про необхідність оглянути свої рекламні засоби і в разі потреби відремонтувати їх, пофарбувати, поправити чи замінити рекламний сюжет тощо. Крім того, працівниками КП «Адміністративно-технічне управління» в телефонному режимі власникам рекламних засобів, які неналежно утримувалися, наголошувалося на необхідності приведення їх до належного стану», – розповіла директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Завдяки таким заходам, як зазначила чиновниця, більшість конструкцій зовнішньої реклами приведена до належного стану. Зараз продовжується робота з виявлення пошкоджених, неестетичного вигляду рекламних засобів. Власникам скеровуються вимоги про усунення порушень, в разі невиконання яких вони будуть притягнуті до адмінвідповідальності за порушення «Правил благоустрою Львова».   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *