ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» планує цього року автоматизувати ще три насосні станції

|

Як повідомив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський, цього року підприємство планує здійснити реконструкцію трьох насосних станцій. Це у свою чергу дасть економію енергоносіїв, а обладнання дозволить стабільно постачати воду мешканцям. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Зокрема, цього року «Львівводоканал» планує реконструювати насосні станції Янівська, Будзень-2 та Бібрка.

«Встановлення автоматизованого обладнання забезпечує зменшення кількості поривів, оскільки тиск в мережах регулюється автоматично. Відтак, з новою автоматичною станцією «Телецентр», за останній місяць у цьому районі їх не було», – зазначив Валентин Вольський.

Він також додав, що на ремонтні роботи на поривах мереж в місяць підприємство витрачає близько півмільйона гривень.

Окрім цього у міському бюджеті на 2013 рік передбачено виділення 8,3 млн.грн на реконструкцію наступних об’єктів: каналізаційних мереж на вул. Тракт Глинянський, 161,162,165, каналізування вулиць Рясненська – Брюховецька, вул. Академіка Голубця, виготовлення проектно-кошторисної документації на каналізування вул. Тракт Глинянський, Рясненська-Брюховецька, Нагірна; винос ділянки каналізаційного колектора за межі комплексу будівництва на вул. Роксоляни; реконструкція водопровідних мереж у селах депресійної лійки Зарудці, Жулин, Мокротин, Семигинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *