ОСТАННІ НОВИНИ

Діти з особливими потребами шукатимуть ліки для скрипки Божика

|

15 травня о 13.00 годині в міському Палаці культури ім.Гната Хоткевича відбудеться Перший обласний фестиваль для дітей з особливими освітніми потребами «Світ стає кращим, коли ми разом», інформує прес-служба Львівської міської ради. Мета заходу полягає в тому, щзоби об`єднати на сцені талановитих людей з особливими потребами, здорових дітей та успішних виконавців.

«У цьогорічному фестивалі творчість дітей з  вадами зору, слуху, синдромом Дауна  та ДЦП, школярів Пустомитівської ЗОШ  та улюбленця української публіки  скрипаля-віртуоза Олександра Божика об`єднає вистава, у якій казкові  герої будуть шукати ліки для його чарівної скрипки, а сам Олександр вийде на сцену не лише у звичному для себе амплуа музиканта, а й актора», – розповіла організатор благодійної акції, виконавчий директор ЛОО ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» Оксана Потимко.

Організаторами  фестивалю є: ВГО «Українська  спілка інвалідів», міський Палац  культури ім.Г.Хоткевича, Департамент  освіти і науки, сім’ї та молоді ЛОДА за підтримки ротарі-клубу «Львів-Леополіс».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *