ОСТАННІ НОВИНИ

Донецькі регіонали вимагають заборонити ВО “Свобода”

|

Рада донецької облорганізації Партії регіонів попросила Мін`юст офіційно заборонити діяльність “Свободи” як неофашистської організації. Про це повідомляє прес-служба облорганізації Партії регіонів.
“Політичні партії, що сповідують нацистську ідеологію расової нетерпимості, і насамперед ВО “Свобода”, фактично поставили під питання існування України як цілісної держави. Вони розколюють країну, сіють міжнаціональну ворожнечу, принижують честь і гідність громадян України за національними, територіальними ознаками, мовним уподобанням”, – йдеться в повідомленні.
Представники обласної ПР також звинуватили “Свободу” в героїзації нацистських поплічників з числа ОУН-УПА та дивізії СС “Галичина”.
Рада облорганізації ПР також звернулася до депутатів Верховної Ради з проханням прийняти закон про посилення кримінальної відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі, публічне заперечення чи виправдання злочинів фашизму.
17 червня обласна організація Партії регіонів має намір провести антифашистський мітинг “Донбас проти неофашизму”.
Починаючи з 19 березня протягом засідань Ради депутати від ПР під час виступу представників від “Свободи” скандували “Фашисти”. Свободівці подали на них до суду.

 

ukranews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *