ОСТАННІ НОВИНИ

49 млн грн. виділено на ремонт доріг в області

|

На засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв`язку Львівської обласної ради депутати розглянули перелік об`єктів будівництва, реконструкції, ремонтів та утримання доріг Львівської області на 2013 рік. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

На розгляд депутатів Служба автомобільних доріг у Львівській області і Львівський облавтодор подали свої пропозиції щодо розподілу коштів, які передбачено в обласному бюджеті на ремонт доріг загального користування області (у межах 49 млн грн), відповідно до Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням  автомобільних доріг, на 2013 рік, затвердженої на сесії Львівської обласної ради.

На комісії депутати розглянули пропозиції, вивчили їх та скерували на доопрацювання з метою врахуванням пріоритетів, визначених депутатами. Голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв`язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний зазначив: „Ми передбачили кошти для кожного району і пропонуємо не розпорошувати кошти на багато об’єктів. Кожен район мав би скеровував кошти на ремонт такої дороги, яка йде через кілька районів, щоби, в кінцевому результаті, одна дорога була суцільна і гарно відремонтована”.

Другий пріоритет, на якому депутати Львівської обласної ради акцентували увагу, це ремонт доріг у населених пунктах, де відбуватимуться святкування визначних дат. Це, зокрема, ремонт дороги у Нагуєвичах Дрогобицького району, до святкування чергової річниці від народження Івана Франка, ремонт дороги до села Сприні Самбірського району у рамках підготовки до відзначення 70-річчя УГВР тощо.

Представники Служби автомобільних доріг у Львівській області і Львівського облавтодору погодилася з пропозиціями, висловленими на засіданні комісії, обіцяли доопрацювати перелік доріг і подати його повторно на розгляд комісії. Михайло Задорожний сказав, що наступного тижня на черговому засіданні комісії депутати затвердять доопрацьований перелік доріг області, які потребують ремонту, і скерують кошти територіям.

 Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *