ОСТАННІ НОВИНИ

Ніколи їхня пабєда не стане нашою перемогою – Фаріон

|

Народний депутат України від ВО «Свобода» заявила на траурному вічі у Львові, що злагода між вояками УПА і Червоної армії не можлива до того моменту, поки не буде проведено суд над комунізмом.

«Ніколи їхня пабєда не стане нашою перемогою. По-перше, імперія, що назвалася СРСР та колонія УРСР, що входила до її складу, не були нашими державами, власне не було кого захищати і за кого воювати. Була натомість рідна земля запліднена нашою любов’ю і скроплена нашою кров’ю і була єдина армія Українська повстанська , яка це захищала. Не може бути злагоди між воїном УПА та Красної армії до того часу, поки ми не організуємо Нюрнберг-2 над комунізмом.  Тому називати це пабєдою – це бути облудним, примітивним і просто садо-мазо» – заявила народний депутат.

Вона не відмовила собі у задоволенні пройтися по політичних супротивниках – Партії регіонів та КПУ. За її словами, Другу світову війни розв’язали два тирани Сталін та Гітлер, однак нацистську Німеччину покарали, а комуністичний режим перебуває при абсолютній владі в Україні.

«У парламенті сидить понад 30 потвор, які мають право на законодавчу ініціативу, право голосу, хоча їх місце – в тюрмах. І наше  З вами покликання полягає в тому, щоби знищити цей  другий уламок тоталітарного режиму, який називається комунізмом. Наразі це найбільший сором України., якщо не брати до уваги Партії регіонів» – вважає депутатка.

Також вона нагадала, що війна проти українськості і проти Галичини зокрема, розпочалася власне 1945 року, коли ешелон в’язнів з Галичини вирушили засовювати Сибір.

«Ми ніколи їм цього не забудемо не простимо і не подаруємо, бо за все треба платити і за злочини передовсім.  Триває ця війна з українством і сьогодні у формі кримінальної орди, яка на чолі  держави, у формі розгулу комуністичної ідеології, у формі повної окупації інформаційного простору України, у формі повного економічного краху» – наголосила І.Фаріон.

Фото: Львівський портал 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *