ОСТАННІ НОВИНИ

На День Львова виступлять солісти опери у супроводі симфонічного оркестру

|

9 травня о 18.00 під відкритим небом на головній сцені Дня міста на площі Ринок відбудеться концерт за участі солістів Львівської національної опери «THE TENORS. Love stories» у супроводі симфонічного оркестру «Віртуози Львова». Подія пройде під керівництвом заслуженого артиста України, диригента Львівської національної опери Мирона Юсиповича. Про це повідомляють організатори заходу.

«У такий величний день, 757-річчя нашого міста, ми з великим задоволенням будемо виступати перед львів’янами та гостями міста. Цим концертом ми представлятимемо Львів – як величне культурне місто, не лише України, а й світу. Програма складатиметься з найкращої світової музики про кохання та світлі почуття. На слухачів чекають цікаві дуети та тріо», – розповів Мирон Юсипович.

Як повідомили організатори у концерті візьмуть участь тенори: Роман Корен, Василь Садовський, Сергій Соболевській, баритон – Микола Корнутяк, сопрано – Анастасія Корнутяк та Людмила Осташ, а також Ігор Мацелюх – флейта. Усі учасники концерту лауреати міжнародних конкурсів та премій.

Концерт триватиме 2 години і складатиметься із 5 частин, в рамках яких буде виконано фрагменти з класичних опер, мелодії з улюблених всіма оперет, відомі українські народні пісні та запальні неаполітанські, а також уривки із знаменитих мюзиклів.

За словами директора компанії з організацій подій «Дік-Арт» Андрія Сидора, в рамках Дня міста на площі Ринок пройдуть концерти:

10 травня – Батяр-бенд «Галичина». Презентація альбому «Батярський блюз».

10-11 травня – IdeaFest «Фестиваль львівських кавер-гуртів». Виступи кавер-гуртів.

11 травня – Орест Лютий. Програма лагідної українізації.

12 травня – Музично-мистецький «ПРОЕКТ ІВАСЮК».

Фото: організатори концерту 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *