ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали ювелірного маніяка

|

Закономірно, з приходом теплих днів більшає кількість жертв грабіжників. Особливо це стосується жінок, які, вдягаючи відкритий одяг, «приваблюють» золотими прикрасами зловмисників. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Такий злочин трапився днями у Шевченківському районі міста Львова. До працівників міліції звернулася 29-річна місцева жителька. Жінка заявила, що у Львові на вулиці Мазепи невідомий чоловік зірвав з її шиї золотий ланцюжок вартістю 5 000 гривень.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники міліції виявили та затримали 30-річного жителя вулиці Петлюри. Як з’ясувалося, чоловік ніде не працює, а також вже має кримінальний досвід за раніше скоєні злочини.

Матеріали кримінального провадження були передані до суду, відповідно до ухвали якого обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Зважаючи на збільшення кількості грабежів (зривання золотих прикрас з перехожих) у теплий період року, закликаємо громадян бути пильними та уважними! Адже, проходячи повз обраної жертви, грабіжник може несподівано і різко зірвати з шиї та вух потенційних потерпілих золоті прикраси, після чого втекти у невідомому напрямку.

До слова, громадянам варто взяти до уваги, що зловмисник для скоєння злочину обирає малолюдні місця або під’їзди будинків. В основному жертвами злочинних посягань стають жінки різного віку, а нерідко навіть чоловіки напідпитку.

Нині працівники міліції докладають усіх можливих зусиль та вживають вичерпних заходів для встановлення винних у скоєнні таких злочинів. Складність ситуації полягає у тому, що на вигляд злочинець може бути цілком вихованою та цивілізованою людиною, охайно одягнений, або навіть мешканець іншого регіону країни. Зокрема нагадаємо, що правоохоронці Личаківського райвідділу Львова затримали жителя Одещини, який спільно з місцевим жителем скоював такого ж роду пограбування.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *