ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили контрабандиста зброї

|

Набув чинності вирок Сихівського районного суду Львівської області за кримінальним провадженням, відкритим співробітниками СБУ стосовно 40-річного жителя Сколівського району, який налагодив канал контрабандного переміщення вогнепальної зброї на територію України з метою подальшого збуту на території області. Про це інформує прес-центр УБСУ у Львівській області.

Зловмисник незаконно постачав вогнепальну зброю через систему  міжнародних поштових відправлень. Щоб приховати від митного контролю нелегальний товар, чоловік маскував зброю та комплектуючі до неї у корпусах частин комп`ютерної техніки.

У лютому цього року працівники СБУ затримали громадянина України під час отримання ним чергової посилки, у якій були приховані частини та деталі до нарізної вогнепальної зброї.

Під час обшуку квартири затриманого, правоохоронці виявили та вилучили 11 одиниць вогнепальної нарізної зброї, понад тисячу комплектуючих та 100 одиниць набоїв до неї. Налагодити реалізацію зброї правопорушник не встиг.

Вироком суду зловмисника визнано винним у скоєні злочинів, передбачених ч.1 ст.201 (контрабанда) та ч.1 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *