ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні на Сихові відбудуться змагання з атлетики

|

Сьогодні, 29 квітня, юні сихівчани візьмуть участь в атлетичних та легкоатлетичних змаганнях. Змагання відбуватимуться на спортивному майданчику на вул. Тернопільська, 13а. Початок – о 16.00, інформує прес-служба Львівської міської ради.    

«Проведенням таких спортивних змагань, ми прагнемо заохотити якомога більше дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом. Основний акцент в заняттях УДЮМК — не високі спортивні досягнення, а те, щоб діти гармонійно фізично й духовно розвивалися», – зазначив педагог-організатор УДЮМК Сихівського району Андрій Гащишин.

Загалом, протягом року педагоги УДЮМК організовують для дітей любительські змагання з міні-футболу, стріт-болу, настільного тенісу, дартсу, атлетичного двоборства, гирьового спорту, санного спуску, шахів, шашок та ін..

Крім того, з  в період з  23 лютого до 24 серпня 2013 року проводяться турніри в рамках Загальноміської Спартакіади серед команд УДЮМК.  Міський спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва здійснюється в два етапи: 1 етап – районний відбір; 2 етап – міські змагання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *