ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр Королевська обманює та втікає від депутатів – Хміль

|

Міністр соціальної політики Наталія Королевська продовжує себе вести непрофесійно та неадекватно. Після скандального виступу у Верховній Раді, міністр уникає запитань від депутатів, які стосуються ситуації у сфері соціальної політики. Про це повідомив народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Михайло Хміль, інформує прес-служба нардепа.
«Наталія Королевська під час «години запитань до уряду» 22 березня заявила, що уже на цей час розмитнено 254 гуманітарні вантажі. Насправді ж станом на сьогодні розмитнено лише 93 вантажі. Понад чотири сотні вантажів й надалі залишаються на кордоні. Проблема розмитнення «гуманітарки» не вирішена», – зазначив М.Хміль. 
Він додав, що ці та інші важливі питання депутати мали намір поставити міністру Королевській під час круглого столу, який проводив комітет Верховної Ради з питань соціальної політики та праці. «Але пані міністр виступила першою й поспіхом втекла, не відповівши на жодне запитання», – розповів народний депутат.

Нагадаємо, проблема розмитнення гуманітарних вантажів виникла відколи Кабмін розформував міжвідомчу урядову комісію з питань гуманітарних вантажів. Уряд не створив іншого реального органу, який мав би цим займатися, а натомість просто переклав функції комісії на Міністерство соціальної політики. У свою чергу міністерство, очолюване Н.Королевською не розробило жодних додаткових механізмів, яким чином це впроваджувати. З жовтня минулого року питанням гуманітарних вантажів не займався ніхто. За цей період на кордонах зібралося понад півтисячі таких вантажів.

Як відомо, на запитання про гуманітарну допомогу, яка застрягла на кордоні, під час «години запитань до уряду» Н.Королевська  відповіла ламаною мовою й звела проблему до контрабанди та кішчачих магазинів.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *