ОСТАННІ НОВИНИ

За три місяці на Львівщині вилучено 88 гральних автоматів

|

Правоохоронними органами Львівщини, вжито ряд додаткових заходів, щодо посилення протидії нелегальному зайняттю гральним бізнесом. Як наслідок, уже в поточному році зареєстровано 11 кримінальних проваджень, за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Зокрема, викрито шість підпільних гральних закладів, де всупереч вимогам ЗУ «Про заборону грального бізнесу в Україні» організовано прийом ставок з можливістю отримання в подальшому грошового виграшу.

 Упродовж трьох місяців поточного року вилучено 88 гральних автоматів та майже 10 000 гривень готівки.

“Позиція прокуратури чітка – гральний бізнес у державі заборонений. Тому правоохоронні органи області націлені на викриття підпільних гральних закладів, встановлення конкретних осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень та притягнення їх до кримінальної відповідальності”, – зазначив прокурор Львівської області Олег Василенко.

Водночас, прокурор області наголосив, що правоохоронні органи потребують сприяння громадян у протидії нелегальному зайняттю гральним бізнесом.

“Як правило робота підпільних гральних закладів добре замаскована, а тому активна позиція громадян, в тому числі, як передбачено КПК України у формі конфіденційного співробітництва значно полегшила б роботу правоохоронців з їх викриття”, – наголосив Олег Василенко.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *