ОСТАННІ НОВИНИ

Шість львівських готелів увійшли ТОП-100 найкращих

|

Оприлюднено рейтинг «100 найкращих готелів України» 2013 року. До нього увійшло 6 львівських готелів: Дністер Прем’єр Готель, Леополіс, Нобіліс, Швейцарський, Citadel Inn та Rekartz Дворжец Львів.

Рейтинг було складено Радою з питань туризму і курортів та Асоціацією готелів і готельних об`єднань міст України. Результати було представлено під час XIX Міжнародної туристичної виставки UІTT 2013 «Україна – Подорожі та Туризм» та міжнародної виставки Hotel & Restaurant Expo.

«Дністер Прем`єр Готель потрапляє до «100 найкращих готелів України» уже кілька років поспіль. Ця нагорода свідчить про відмінний рівень сервісу та високу кваліфікацію усіх співробітників готелю. Зокрема, ми увійшли до 20-ти найкращих готелів України за рейтингом міжнародного сайту для подорожуючих TripAdvisor.

На якість сервісу готелю «Дністер» позитивно впливає й те, що ми знаходимося під управлінням провідного готельного оператора «Прем`єр Інтернешнл». Зокрема цьогоріч до Топ-100 готелів України увійшло 11 готелів нашої мережі, – зазначив Генеральний директор Дністер Прем’єр Готелю Андрій Балагура.

Оцінювання українських готелів проводилось на основі аналізу якості номерів, харчування, конференц-сервісу, рівня персоналу, розташування готелю.

Додатково враховувалась думка провідних туроператорів України про співвідношення ціни та якості, а також відгуки споживачів на сайтах он-лайн бронювання.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *