ОСТАННІ НОВИНИ

В облраді обговорять проект закону про держрегулювання виробництва і продажу спиртного

|

Завтра о 16.00 у малій сесій сесійній залі Львівської обласної ради (вул. В.Винниченка, 16, третій поверх) розпочнеться обговорення проекту Закону про внесення змін до Закону України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, зокрема щодо роздрібної торгівлі алкогольними напоями, пивом та тютюновими виробами. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

До участі в обговоренні запрошені: комісія молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради, представники Львівського обласного фізкультурно-медичного диспансеру, Львівського державного училища фізичної культури, Львівського державного університету фізичної культури, Школи вищої спортивної майстерності.

Як вказано у повідомленні, цей проект Закону передбачає обмежити кількість точок продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів у населених пунктах, законодавчо визначити необхідність виокремлення точок продажу цих товарів від будь-яких інших продуктів, розширення повноважень органів місцевого самоврядування стосовно регулювання та контролю роздрібного продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів і запровадження заходів щодо обмеження можливостей продажу цих товарів для молоді та водіям транспортних засобів, а також захист споживачів від підробки продукції.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *