ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ветеранам УПА доплачуватимуть до пенсії тисячу гривень

|

Львівська міська рада проголосувала за збільшення доплат ветеранм УПА з 500 до тисячі гривень на місяць, інформує прес-служба Львівської міської ради. Такий пункт було закладено в «Комплексній програмі соціальної підтримки окремих категорій громадян міста Львова», яку звтердили депутати.

За інформацією управління соціального захисту, на сьогодні у Львові щомісячні доплати до пенсій отримують 16 інвалідів війни УПА, та 396 учасників бойових дій УПА. Також діють муніципальні субсидії.

«Так чи інакше тепер треба вносити зміни до бюджету. Тобто треба визначити кошти, за рахунок яких будуть здійснюватися ці виплати. Якщо говорити про доповнення, яке озвучив депутат, зокрема, про дивізійників, то треба розробити відповідне положення, щоби визначити механізм надання статусу, тобто, яким чином буде визначатися статус учасника дивізії, тих чи інших військових формувань. Треба ще додатково пропрацювати документ, на основі якого ми будемо визначати цей статус», – повідомляє Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту ЛМР.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *