ОСТАННІ НОВИНИ

Трасу з Бродів до Львова закрили примусово

|

Відрізок міжнародної автотраси Київ-Чоп від Бродівського району до Львова примусово закрито для розчищення дороги, повідомив «Львівському порталу»  помічник начальника головного управління ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

За його словами, рух на цій ділянці заблоковано, щоби нові автомобілі не створювали додаткового навантаження під час очищення дороги від снігу.

Водночас ділянки цієї траси від Львова до Стрия і далі до кордону з Закарпаттям не закриті. Там місцями рух ускладнено, однак автомобілі ДСНС допомагають  водіям подолати складні ділянки.

«Вся техніка скерована на міжнародні траси, ми разом із автодором працюємо по всіх напрямках» – наголосив В.Туровцев.

Водночас він сказав, що на трасах до Радехова та Червонограда ситуація складніша. Від Великих Мостів до Червонограда заблоковано рух, однак туди вже вирушили грейдери, аби розчистити дорогу.

Поки В.Туровцев не зміг сказати, скільки автомобілів перебувають на заблокованих ділянках. Він натомість вкотре попросив водіїв взагалі не виїжджати з дому, особливо уночі, тому що коли такого водія і його автівку засипле сніг, то їх буде важко знайти.

Фото: головне управління ДСНС у Львівській області 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *