ОСТАННІ НОВИНИ

Шемчук має хороші шанси налагодити співпрацю з депутатами ЛОР – Олег Баран

|

Новопризначений голова Львівської обласної адміністрації Віктор Шемчук має хороші шанси налагодити співпрацю  із депутатським корпусом  Львівської обласної ради. Принаймні  це було б досить логічно. Адже новий губернатор  – виходець  із політичних сил, дотичних до нинішніх опозиційних осередків. Таку думку у коментарі «Львівському порталу» висловив депутат Львівської обласної ради Олег Баран.

За словами Олега Барана, найбільша проблема обласної ради – це постійне протистояння депутатського корпусу з губернатором.

«Такий формат роботи триває кілька років поспіль. Згадайте історію з Цимбалюком, коли до нього в кабінет увірвалися деякі депутати і фактично вимагали написати заяву на звільнення. А періодичні недовіри від депутатів Костюку? Це щось на кшталт війни, але зовсім не співпраці. У такому форматі результативна робота – неможлива», –  говорить  Олег Баран.

Як каже політик, попри те, що Віктор Шемчук – ставленик  президента, він ще і виходець із політичних сил, близьких за  переконаннями мешканцям Львівщини.

«І цей аргумент мав би дати свій результат. Перш за все у плані налагодження співпраці голови ЛОДА із депутатським корпусом Львівської обласної ради», – наголосив Олег Баран.

«Щоб працювати на Львівщині, потрібно бути хорошим дипломатом. Якщо новопризначений губернатор зуміє проявити цей талант у своїй повсякденній роботі, тоді він матиме хороше підґрунтя, аби залишитися у нашій області ще на довгий час», – підкреслив Олег Баран.  

Як додав політик, на сьогодні ситуація у соціально-економічній сфері на Львівщині досить складна. Тож новопризначений губернатор має величезне поле для роботи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *