ОСТАННІ НОВИНИ

"Карпати" розпочали сезон з перемоги в Криму

|

 Львівська “Карпати” розпочали весняно-літню частину чемпіонату з переконливої перемоги в Сімферополі над місцевою “Таврією”. Перемогу гості оформили ще в першому таймі завдяки голам Зеньова та Гладкого.

Львів`яни повністю домінували на  полі у першій половині гри. Господарі не створили жодного гострого момента біля воріт Богатінова, а запам`яталися масою дрібних фолів проти гравців середньої ланки “Карпат”.

Однак під час перерви Олег Лужний знайшов відповідні слова для того, щоби налаштувати команду на відповідну тональність і перших 15 хвилин “Карпатам” довелося добряче побігати за м`ячем, а удар головою Назаренка прекрасно відбив Богатінов.

А за деякий час Гладкий міг оформити дубль і розставити всі крапки над і в цьому поєдинку, однак вирішив зіграти ефектно, переправляючи м`яч в один дотик після прекрасного пасу з лівого краю атаки, і не потрапив у порожні ворота. На той час “Карпати” вже не вилазили з половини поля господарів і мали щонайменше дві стовідсоткові нагоди забити. Однак бажання показати себе і довести на своє право грати в основі з боку новачків, а також банальний брак , як у випадку з Гладким, не дозволили “Карпатам” перетворити рахунок на геть непристойний.

Попри це львів`яни показали непоганий футбол і скочили у таблиці відразу на 11 місце.  Посунути їх може хіба що “Ворскла”, яка сьогодні проводить матч проти “Чорноморця” в Одесі. До речі, саме одесити гостюватимуть у Львові наступними вихідними.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *