ОСТАННІ НОВИНИ

Задорожний хоче знати перелік доріг, які ремонтуватимуть за кошти держбюджету

|

Депутат Львівської обласної ради від ВО “Свобода”, голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Михайло Задорожний звернувся до голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка з листом, в якому просить подати на затвердження в комісію перелік комунальних доріг, які ремонтуватимуть цього року за кошти субвенції з державного бюджету. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як зазначає Михайло Задорожний, в комісію з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради надходять численні звернення громадян щодо незадовільного стану доріг на території області, зокрема доріг комунальної власності.

 “Із державного бюджету надійшло 50 мільйонів гривень як субвенція бюджету Львівської області на ремонт комунальних доріг, які відповідно буде розподілено між районами області. Прошу вас до 1 березні 2013 року подати в комісію з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради для затвердження перелік комунальних доріг, які ремонтуватимуть за кошти державної субвенції”, – йдеться в листі на ім’я голови ЛОДА.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *