ОСТАННІ НОВИНИ

Злодійка представилася ревізоркою з електромереж

|

Тисячу сто гривень викрала злодійка у 81-річної жительки Жидачева, інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.  Зловмисниця представилася ревізоркою з районних електромереж.

За словами інспектора по роботі з населенням та громадськими формуваннями Жидачівського райвідділу міліції Ганни Блюсович, бабуся розповіла правоохоронцям, що днями до її квартири завітала невідома жінка. Ще з порогу остання представилась ревізором електромереж і попросила господиню показати квитанції за спожиту електроенергію.

Поки бабця шукала квитанції, незнайомка поцупила гаманець з грошима (1100 гривень). Повернувшись в коридор, жінка побачила, що ні ревізора, ні її грошей вже не було.  Після цього вона звернулася до міліції. Наразі пошуки зловмисниці тривають.

Працівники міліції звертаються до усіх громадян: «Будьте уважними та обачними, не довіряйте незнайомим особам, які до вас звернулися з незрозумілими чи неочікуваними пропозиціями. Якщо такі ситуації виникають, то варто одразу перевірити, чи насправді до Вас прийшов ревізор, працівник соціальних чи інших служб, зателефонувавши у відповідні установи, організації. Якщо ж Ви все-таки потерпіли від рук шахраїв, то одразу повідомляйте про це у міліцію».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *