ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники Державтоінспекції "взялися" за студентів Інфізу

|

У Львові працівники Державтоінспекції зустрілися зі студентами державного університету фізичної культури. Правоохоронці розповіли юним спортсменам, які небезпеки можуть спіткати їх на дорозі, а також пояснили, що слід робити, аби не потрапити у ДТП. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Як виявилось, молоді спортсмени не так часто сідають за кермо автомобіля та віддають перевагу пішим прогулянкам та веломандрівкам. Юнаки та дівчата визнали, що не завжди сумлінно виконують Правила дорожнього руху, тож правоохоронці розповіли та показали на відео, якими невтішними можуть бути наслідки таких порушень.

Інспектор відділу ДАІ міста Львова капітан міліції Людмила Ліб нагадала присутнім, що пішоходам заборонено раптово виходити чи вибігати на дорогу, а також пояснила, чому ввечері слід носити одяг зі світловідбиваючими елементами.

«Є такий вислів: краще втратити секунду життя, аніж життя – за секунду. На жаль, багато пішоходів нехтують цим правилом та, поспішаючи, намагаються перебігти дорогу просто перед колесами автомобілів. Хочу застерегти вас від такої легковажності», – наголосила Людмила Ліб.

Чимало корисної інформації довідались від правоохоронців і ті, хто полюбляє їздити на скутері та нагадали присутнім про те, як слід поводитись на дорозі велосипедистам.

Кожну пораду представники Державтоінспекції ілюстрували яскравим прикладом із життя, а також продемонстрували студентам профілактичний ролик про безпеку дорожнього руху. Молоді люди побачили, якими жахливими можуть бути наслідки ДТП та довідалися про основні причини автопригод.

Присутні мали змогу розпитати в інспектора ДАІ про все, що їх цікавило. Запитань виявилось чимало, тож студенти попросили правоохоронців, аби ті обов’язково навідалися до них знову. 

Фото: Прес служби ДАІ Львівщини.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *