ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники міськради з грудня за власні кошти заправляють картриджі

|

За інформацією департаменту фінансової політики, станом на сьогодні Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 13 млн 518 тис грн. про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Казначейство не перераховує близько 6,3 млн грн. субвенцій до спеціального фонду міського бюджету на дороги. Також казначейство не перерахувало 5 млн 721 тис грн. до загального фонду. Найбільші суми казначейство заблокувало на потреби ЖКГ: поточний ремонт житлового фонду, поточний ремонт доріг, озеленення та санітарну очистку – понад 3,8 млн грн. Управління освіти не отримало за платіжними дорученнями 1 млн 131 тис грн., управління культури – 137 тис грн., управління охорони здоров’я – 126 тис грн.

«Це повний колапс. Ми від грудня купуємо папір та заправляємо картриджі за власні кошти. Казначейство не проплачує кошти на канцелярські товари, зв`язок та Інтернет. Ми не можемо оплатити практично всі послуги, окрім комунальних. Крім того, ми лише частково погасили заборгованість за 2012 рік», – зазначила Наталія Демкович, заступник начальника управління освіти з фінансово-економічних питань. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *