ОСТАННІ НОВИНИ

Затверджено програму інноваційного розвитку Львівщини до 2015 року

|

На сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Регіональну програму інноваційного розвитку Львівської області на 2013 – 2015 роки. Про це інформує прес-служба Львівської обласної ради.

Передбачено, що виконання цієї Програми дасть змогу підсилити темпи економічного зростання Львівської області через формування сприятливого інноваційного бізнес-середовища в регіоні; підвищити ефективність функціонування та взаємодії елементів інноваційної інфраструктури Львівської області шляхом створення регіональної інноваційної ради та Львівського інноваційного центру.

Також автори програми прогнозують, що завдяки програмі вдасться  інтенсифікувати впровадження енергоефективних, ресурсозберігаючих технологій, освоєння альтернативних джерел енергії та запровадження екологічно безпечних виробництв; підвищити спроможність місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування щодо розвитку й підтримки інновацій у регіоні; збільшити кількість екологічних інновацій та покращити стан їх запровадження.

Також депутати доручили Львівській обласній державній адміністрації передбачати в обласному бюджеті кошти для фінансування програми у 2013-2015 роках, здійснювати координацію робіт щодо її виконання та інформувати обласну раду про стан виконання програми за підсумками півріччя і поточного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *