ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий переконаний, що «Карпати» гратимуть на «Арені Львів»

|

Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, перемовини, аби на новому стадіоні «Арена Львів» виступали «Карпати», вже на фінальній стадії, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Я розумію, що у Львові багато живе людей, які мають консервативне мислення. Але, коли ти дивишся футбол на стадіоні «Україна» і коли дивишся футбол на «Арена Львів» – є різниця. Це надсучасний стадіон, я переконаний, що кращий у Європі.

Статистика показує, що коли команда грає на новому стадіоні, кількість вболівальників зростає на 30%. Тому це додаткові кошти, які можна отримати.

Я думаю, що є певний психологічний фактор, але, маючи такий красень-стадіон, переконаний, що «Карпати» будуть на ньому виступати.

Вже на фінальній стадії  домовленості з Нацагенцією, яка є розпорядником стадіону, тому що є питання, яка сума коштів з проданих квитків залишатиметься на стадіоні, яка буде переходити футбольному клубу. Це вже економічні нюанси. Але люди дорослі, тверезомислячі, тому я переконаний, що консенсусу вони дійдуть», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *