ОСТАННІ НОВИНИ

На Богданівській провалився щойно прокладений колектор

|

Вже більше тижня, як на вулиці Богданівській, 1, перед входом до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, утворилася яма. Провалля – розміром метр на метр, і близько півтора метра вглиб. Тут провалився нещодавно прокладений колектор.

Як розповіли місцеві мешканці, минулого року, під час ремонту вулиці Богданівської, ремонтники тут з’єднали новий водогін зі старим, яким течуть каналізаційні стоки до очисних споруд. Очевидно, роботу зробили настільки «якісно», що яма утворилася за якихось два місяці після завершення реконструкції дороги. Дірка постійно більшає, адже стоки підмивають пісок та асфальт. Аби не потрапити у провалля, його прикрили гілками. А з ями на увесь район смердить каналізаційними стоками. 

«Я звернувся з цією проблемою до «Львівводоканалу», – розповів журналісту проекту «Без цензури. 5 хвилин правди» депутат Львівської міськради Юрій Кужелюк. – В них відбулася виїзна нарада. Навіть викликали МНСників, які цю ситуацію охарактеризували як надзвичайну. «Львівводоканал» обіцяє замінити пошкоджений шматок колектора протягом тижня. Адже спочатку необхідно оцінити масштаб пошкодження і замовити новий колектор в Калуші. Довжина труби для заміни складає приблизно 30 метрів. Тож, вони мають визначити: або колектор першочергово був неякісний, або ж він пошкоджений за рахунок скидів. Найнеприємніше у цій ситуації те, що «Львівводоканал» не попередив мешканців Богданівської щодо цього пошкодження. Тому я взяв цю ситуацію під особистий контроль і постійно нагадую «Львівводоканалу» про усунення збитків».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *