ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк доповість про перспективи роботи агропромислового комплексу Львівщини

|

Сьогодні, 19 лютого, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк візьме участь у засіданні колегії Міністерства аграрної політики та продовольства України в м.Києві. про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час засідання очільник Львівщини виступить з доповіддю щодо результатів роботи та досягнень агропромислового комплексу області у 2012 році, а також про перспективні завдання галузі на 2013 рік.

Михайло Костюк поінформує членів колегії щодо пріоритетів розвитку кооперативного руху на території регіону та впровадження типових моделей кооперативів задля створення сприятливих умов для розвитку бізнесу на селі.

Також голова облдержадміністрації у своєму виступі розповість про використання земельних ресурсів Львівщини, зокрема про ініціативу залучення невитребуваних паїв для кооперативних об’єднань та фермерських господарств.

Окрім цього, Михайло Костюк повідомить присутніх про  підсумки опитування голів сільських та селищних рад області, що відбулись в рамках ініціативи «Рідне село».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *