ОСТАННІ НОВИНИ

Держслужбу зайнятості захопив рейдер

|

Державною службою зайнятості України фактично керує людина, котра не мала і не має жодного стосунку до цієї структури. На призначення  Руслана Ігнатьєва, який «всівся» у кабінет керівника Державної служби зайнятості немає жодного офіційного наказу. Про це наголосив народний депутат України Михайло Хміль.

Як повідомляє прес-служба нардепа, зі слів М.Хміля, відсутність наказу про призначення не заважає Ігнатьєву незаконно віддавати вказівки по Службі, не підписуючи при цьому жодного документа. Кабінет директора, в якому він перебуває, обладнав рамками-металошукачами.

 «У 2010 році Руслан Ігнатьєв, обіймав посаду генерального директора державного підприємства “Укрвуглеторфреструктуризація”.  Як писали ЗМІ, він «прославився» вимогами підписувати документи, які мали для нього певний інтерес. Схоже, цю практику Ігнатьєв вирішив впровадити і в Державній службі зайнятості. Зважаючи, що, на виборах до Верховної Ради, Руслан Ігнатьєв балотувався від партії Королевської «Україна-Вперед!» під №14, чи не є це платою Наталії Юріївни за «щедрість» своїх висуванців під час виборчої кампанії?», – цікавиться М.Хміль.

Народний обранець каже, те, що відбувається навколо Державної служби зайнятості, інакше, як рейдерським захопленням, назвати важко.

«Ніяк не можу зрозуміти, що діється в державних структурах, зокрема, тих, які підпадають під вплив міністра соціальної політики Наталії Королевської?!», – запитує нардеп. 


Фото: Newdnestr.Blogspot

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *