ОСТАННІ НОВИНИ

Львів та Кишинів хочуть з’єднати автобусним маршрутом

|

18 лютого  перший заступник голови Львівської  облдержадміністрації Богдан Матолич  провів зустріч із Надзвичайним  і Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні Іоном Стівеле, який прибув до Львова для участі в офіційному засіданні «Постійної наради з політичних питань в рамках переговорного процесу з придністровського врегулювання» ОБСЄ.

Як інформує прес-служба Львівської ОДА, сторони обговорили питання активізації  співробітництва Львівської області  та Молдови, зокрема розглянули взаємовигідні перспективні сфери діяльності. Учасники зустрічі зацікавились співпрацею в галузі енергоощадності та використанні ефективних джерел енергії, розвитку сільського господарства, особливо тваринництва, розвитку малих фермерських господарств.

Також перший заступник керівника області та Посол Республіки Молдова розглянули можливості розвитку галузі освіти і науки, зокрема, співробітництво вищих навчальних закладів Львівщини та Молдови, а також реалізацію спільних проектів в рамках ініціативи Європейського союзу “Східне партнерство” та існуючих єврорегіонів.

Окрім цього, сторони обговорили питання  налагодження авіасполучення Львів  – Кишинів та нового автобусного  маршруту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *