ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко наполягає, щоб її везли до суду навіть хворою

|

Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вимагає доставити її на завтрашнє судове засідання в Київ, незважаючи на стан здоров’я. Як повідомляє кореспондент «Харків.Коментарі», про це на брифінгу в Харкові заявив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко, пославшись на відповідну заяву екс-прем’єра.

«У заяві сказано: «Вимагаю доставити мене в суд для участі в допиті свідка, незважаючи на моє важке захворювання. Вимагаю повідомити час прибуття конвою для доставки мене до Апеляційного суду Києва, де завтра, 19 лютого, о 10:00 відбудеться засідання», – сказав Власенко.

Разом з тим, захисник вважає, що Тимошенко з Харкова не відвезуть. «Швидше за все, буде черговий акт, вони скажуть, що не можуть її везти, тому що вона відмовилася або не підписала якийсь черговий папірець», – сказав він.

Власенко також зазначив, що на її запитання, скільки подібних заяв було написано перед допитом свідка Сергія Зайцева, Тимошенко відповіла: «Близько десятка».

«Абсолютно очевидно: два попередні свідка доводять, що у ГПУ немає нічого, немає живих свідків тих подій, але є бажання провести пропагандистську акцію «а давайте обіллємо брудом Тимошенко і доведемо її причетність», – додав захисник.

Як писали «Харків.Коментарі», завтра у Вищому апеляційному суді у межах справи про вбивство Євгена Щербаня буде допитаний колишній губернатор Донеччини Володимир Щербань.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *